CHECKOUT

Billing details

Age Verification

Please enter your date of birth.

Your order

Subtotaal
0,00
Verzendkosten
5,95
Totaal
5,95
SHOP BAG

Subtotal: 0

CHECKOUT

I want great wine, pure food and best friend to enjoy it all

OLEAH20

50 ml

31,00 €

Met biologische olijfolie en biologische essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn

Gezichtscrème met herstructurerende en regenererende werking. De actieve ingrediënten die aanwezig zijn in de formule maken het mogelijk om de huid met kleine tekenen van verslapping, rimpels en expressielijntjes te ‘vullen’, te regenereren en te herstructureren. Plantaardige verzachtende middelen helpen de hydrolipidenfilm van de huid in goede conditie te houden en de hydratatie en functionaliteit te behouden. Heerlijke citrusgeur door etherische oliën van sinaasappel en biologische mandarijn en neroli.

Actieve ingrediënten:

Biologisch gedestilleerd water van groene thee: dankzij het gehalte aan polyfenolen, cafeïne en mineralen kenmerkend voor zijn verstevigende, verfrissende en elastische werking. Egaliseert de kleur en het uiterlijk van de huid, bestrijdt vrije radicalen, stimuleert ontgifting, activeert de microcirculatie van de huid, versterkt de afweer van de huid, kalmeert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.

Biologische extra vierge olijfolie: wordt gekenmerkt door het hoge gehalte aan Omega-9 (oliezuur), Omega-6 (linolzuur) vetzuren, onverzeepbare fractie (fytosterolen, vitamines), die belangrijke voordelen hebben voor een gezond uitziende huid en haar. Extra vierge olijfolie heeft uitstekende hydraterende, voedende, beschermende, talgherstellende, kalmerende en antioxiderende eigenschappen. Voor alle huidtypes, ook de zeer droge en geïrriteerde huid.

Plantaardige squalaan: squalaan komt uit de onverzeepbare fractie van olijfolie en is een uitstekende grondstof voor gebruik in cosmetica. Beschermt de huid tegen waterverlies, maakt haar elastisch zonder haar te vet te maken en herstelt de lipidenstructuur van de huid. Dankzij de hoge affiniteit voor de huid (het maakt deel uit van de samenstelling van het huidsmeer) en het vermogen om door te dringen, kan het ook de beschikbaarheid (penetratie) van de actieve ingrediënten verbeteren.

Abessijnse olie: deze plantaardige olie (oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, groeit spontaan in Abessinië en Noord-Afrika) heeft een samenstelling die haar uniek maakt in de natuur: hoge concentratie aan omega 6 en 9, en triglyceriden; dit vertaalt zich in een snelle absorptie zonder een vettig residu op de huid achter te laten, waardoor deze diep wordt gevoed, zacht wordt en bescherming biedt tegen uitdroging.

Onverzeepbare bestanddelen van avocado : avocado is rijk aan tocoferolen, carotenoïden en fytosterolen, terpeenalcoholen, avocatine en vluchtige zuren; deze stoffen kunnen de activiteit van de fibroblasten van de dermis stimuleren, waardoor de synthese van oplosbaar collageen wordt bevorderd. Aan de andere kant werken avocado's als collagenaseremmers, enzymen die collageenvezels vernietigen. Dit alles vertaalt zich in een effectieve actie om huidvernieuwing te stimuleren, met als gevolg een toename van de hydratatie en elasticiteit van de huid.

Gehydrolyseerd hyaluronzuur met laag molecuulgewicht (50 kDa): door zijn kleine formaat kan het gemakkelijk in de huid doordringen en zijn werking van binnenuit uitvoeren: het voedt en verhoogt het gehalte aan hyaluronzuur in de huid en zijn visco-elastische eigenschappen. Verbetert de toon, vult, vermindert en maakt rimpels van binnenuit voller, wat het uiterlijk, de stevigheid en de hydratatie aanzienlijk verbetert.

Xymeninezuur: verhoogt de weerstand van de dermis, verbetert de elasticiteit van de huid, voorkomt de afbraak van hyaluronzuur en collageen wat leidt tot een versterking van de extracellulaire matrix. Verhoogt de elasticiteit van de huid, verhoogt de dikte van de dermis en de doorbloeding van de behandelde gebieden.

Glycoïne: stimuleert de huid en collageenconcentratie, wat leidt tot meer elasticiteit, tonus en uiterlijk. Het werkt als een regenerator, en stimulans voor de huidcellen.

Essentiële olie van biologische Siciliaanse sinaasappel: de etherische olie van Siciliaanse sinaasappel heeft een anti-stress en ontspannend effect, helpt de huidstofwisseling te stimuleren, bevordert de celvernieuwing, verstevigt lichaamsweefsels . Het is een uitstekende bondgenoot van de huid in die gebieden waar de bloedsomloop stagneert: het stimuleert de doorbloeding en bevordert de celvernieuwing. Regenereert en verstevigt de opperhuid, reinigt onzuiverheden.

Biologische Siciliaanse rode mandarijn etherische olie: met frisse citrustonen, met zoete, bijna bloemige ondertonen; op de neus geeft het een ambivalente sensatie: zoet en zuur tegelijk, want het bevat zowel een delicate als bloemige noot, omhullend en ontspannend, en een vleugje stimulerende zuurheid. Mandarijn heeft een ontspannend en kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel, verlicht spanning, verbetert de stemming en brengt een serene en aangename sfeer teweeg. Het heeft een antivirale en antiseptische werking.

Essentiële olie van Neroli : wordt verkregen uit oranjebloesem en wordt gekenmerkt door zijn bloemige, citrusachtige, warme en zoete tonen, met een licht bittere en kruidige toon. Het heeft een regenererend effect op de opperhuid, naast de zuiverende werking en de lichte stimulans die het uitoefent op de perifere bloedsomloop. Het wordt vaak "verjongende essentie" genoemd vanwege zijn speciale kracht om allerlei soorten teint te ontspannen, glad te maken en te hydrateren, maar daarnaast heeft het een effectieve genezende eigenschap, voor geïrriteerde, ontstoken of door couperose aangetaste huid.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.