CHECKOUT

Billing details

Age Verification

Please enter your date of birth.

Your order

Subtotaal
0,00
Verzendkosten
5,95
Totaal
5,95
SHOP BAG

Subtotal: 0

CHECKOUT

I want great wine, pure food and best friend to enjoy it all

OLEAM

250 ml

29,90 €

Met biologische olijfolie met essentiële oliën van mandarijn, zoete sinaasappel en limoenextract.

Deze zachte maar effectieve crèmeshampoo heeft een romige touch en medium schuim, en is ideaal voor droog en broos haar. De oppervlakteactieve stoffen zijn delicaat en minder agressief dan SLS en SLES. Glyceryloleaat maakt het haar glanzend. De zoete citrusgeur is afkomstig van essentiële oliën van mandarijn en sinaasappel.

Actieve ingrediënten:

Gedistilleerd water uit biologische groene thee: bevat polyfenolen, cafeïne en mineralen, die het een verkwikkende, verfrissende, ontspannende werking geven. Het egaliseert de kleur en het uiterlijk van de huid, bestrijdt vrije radicalen, bevordert ontgifting, activeert de microcirculatie van de huid, versterkt de afweer van de huid, kalmeert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.

Zachte reinigingsbasis: samengesteld uit plantaardige oppervlakte-actieve stoffen, reinigt het haar en de hoofdhuid subtiel en behoudt hun structuur.

Biologische extra vierge olijfolie: plantaardige olie gewonnen uit vruchten (steenvruchten) van de Olea europaea, dubbel koudgeperst. Het bevat 60-80% oliezuur en 13% linolzuur, met een uitstekende verzachtende, hydraterende, kalmerende en vetmakende werking. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en helpt rimpels en verslapping te voorkomen.

Essentiële oliën van biologische mandarijn en biologische zoete sinaasappel: hydrateren, verzachten en beschermen, geven het haar vitaliteit en zachtheid en maken het makkelijker doorkambaar.

Organisch limoenextract: vormt een film die waterverlies voorkomt en de haarschacht beschermt, de porositeit vermindert en het glanzender en zachter maakt.

Gebruiksaanwijzing: voldoende melk in de handpalm doen of direct aanbrengen waar nodig. Het te behandelen deel moet vochtig of nat zijn. Voor de beste reiniging, masseer tot er een licht schuim ontstaat. Spoel daarna grondig af met water.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.