CHECKOUT

Billing details

Age Verification

Please enter your date of birth.

Your order

Subtotaal
0,00
Verzendkosten
5,95
Totaal
5,95
SHOP BAG

Subtotal: 0

CHECKOUT

I want great wine, pure food and best friend to enjoy it all

OLEANTY

250 ml

29,90 €

Met biologische olijfolie en etherische oliën van citroen, bergamot, ceder en toverhazelaar-extract De zachte oppervlakte-actieve stoffen zijn ideaal voor de droge huid en de frisse citrusgeur associeert het met een stimulerend, tonisch effect.

Actieve ingrediënten:

Gedistilleerd water uit biologische groene thee : bevat polyfenolen, cafeïne en mineralen, die verkwikkend, verfrissend, ontspannend werken. Het egaliseert de kleur en het uiterlijk van de huid, bestrijdt vrije radicalen, bevordert ontgifting, activeert de microcirculatie van de huid, versterkt de afweer van de huid, kalmeert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.

De reinigende basis van zachte maar effectieve oppervlakte-actieve stoffen verandert niets aan de hydrolipidenfilm die de natuurlijke beschermende barrière van de huid vormt. Deze synergie geeft de reinigingsmelk uitstekende verzachtende eigenschappen en behoudt zijn hydraterende werking na het wassen.

Biologische extra vierge olijfolie : bevat 60-80% oliezuur en 13% linolzuur, met een uitstekende verzachtende, hydraterende, kalmerende en vetmakende werking. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en helpt rimpels en verslapping te voorkomen.

Etherische oliën van Citroen, Bergamot, Grapefruit : deze hebben een versterkende werking en stimuleren de bloedsomloop. Ze helpen ook het huidmetabolisme te stimuleren, celvernieuwing te bevorderen en lichaamsweefsels te versterken en te revitaliseren.

Hamamelis-extract: hamamelis is zeer effectief bij de behandeling van een vette, onzuivere huid met overmatige talgafscheiding, evenals een tere, geïrriteerde, gekneusde en vochtarme huid.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.