CHECKOUT

Billing details

Age Verification

Please enter your date of birth.

Your order

Subtotaal
0,00
Verzendkosten
5,95
Totaal
5,95
SHOP BAG

Subtotal: 0

CHECKOUT

I want great wine, pure food and best friend to enjoy it all

OLEEAE

250 ml

38,70 €

Met biologische olijfolie, karitéboter, essentiële oliën van ceder en grapefruit.

Deze geconcentreerde en luxe bodycrème met een hoog gehalte aan verzachtende middelen en vochtinbrengende crèmes is ideaal voor de droge huid. Een frisse citrusgeur maakt het bijzonder aangenaam.

Actieve ingrediënten:

Gedistilleerd water uit biologische groene thee: bevat polyfenolen, cafeïne en mineralen, die het een verkwikkende, verfrissende, ontspannende werking geven. Het egaliseert de kleur en het uiterlijk van de huid, bestrijdt vrije radicalen, bevordert ontgifting, activeert de microcirculatie van de huid, versterkt de afweer van de huid, kalmeert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.

Biologische extra vierge olijfolie: plantaardige olie gewonnen uit vruchten (steenvruchten) van de Olea europea, dubbel koudgeperst. Het bevat 60-80% oliezuur en 13% linolzuur, met een uitstekende verzachtende, hydraterende, kalmerende en vetmakende werking. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en helpt rimpels en verslapping te voorkomen.

Karitéboter (Karité): dit vet is rijk aan fytosterolen, verzachtende middelen en antioxidanten. Het heeft uitstekende verstevigende en voedende eigenschappen en helpt daarom rimpels in een niet-elastische, droge, atonische huid te voorkomen. Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals zon, smog, plotselinge temperatuurschommelingen en wind, waardoor uitdroging en verlies van de hydrolipidenfilm wordt voorkomen.

Allantoïne: actief ingrediënt met hoge waterretentie-eigenschappen (handhaaft een optimaal hydratatieniveau van de huid), verstevigende en regenererende werking.

Vitamine E-acetaat: in dermatologische producten wordt vitamine E bij voorkeur gebruikt als azijnester, die niet geoxideerd is. De belangrijkste functie van deze fysiologische antioxidant is het beschermen van cellen door de vorming van lipideperoxiden uit meervoudig onverzadigde vetten (vooral vetzuren) en daarmee de vorming van vrije radicalen te voorkomen en te vertragen.

Essentiële oliën van citroen, bergamot, grapefruit: deze hebben een versterkende werking en stimuleren de bloedsomloop. Ze helpen ook het huidmetabolisme te stimuleren, celvernieuwing te bevorderen en lichaamsweefsels te versterken en te revitaliseren.

Paardenkastanje-extract: hippocastanum heeft bekende ontstekingsremmende, decongestieve, adstringerende en vasotonische eigenschappen. Het extract, specifiek geïndiceerd voor gezwollen, rode huid, stimuleert de bloedsomloop en beschermt de haarvaten.

Gebruiksaanwijzing: doe een voldoende hoeveelheid crème in uw handpalm of breng het direct aan waar nodig en masseer totdat het volledig is opgenomen.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.