CHECKOUT

Billing details

Age Verification

Please enter your date of birth.

Your order

Subtotaal
0,00
Verzendkosten
5,95
Totaal
5,95
SHOP BAG

Subtotal: 0

CHECKOUT

I want great wine, pure food and best friend to enjoy it all

OLIE

250 ml

32,90 €

Met biologische olijfolie en essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn

Een herstellende, voedende en verzorgende balsem voor het haar. Aanbrengen na shampoo. Uitstekend geschikt voor droog en broos haar.

Actieve ingrediënten:

Gedistilleerd water uit biologische groene thee: bevat polyfenolen, cafeïne en mineralen, die het een verkwikkende, verfrissende, ontspannende werking geven. Het egaliseert de kleur en het uiterlijk van de huid, bestrijdt vrije radicalen, bevordert ontgifting, activeert de microcirculatie van de huid, versterkt de afweer van de huid, kalmeert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.

Biologische extra vierge olijfolie: plantaardige olie gewonnen uit vruchten (steenvruchten) van de Olea europea, dubbel koudgeperst. Het bevat 60-80% oliezuur en 13% linolzuur, met een uitstekende verzachtende, hydraterende, kalmerende en vetmakende werking. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en helpt rimpels en verslapping te voorkomen.

Essentiële oliën van biologische mandarijn en biologische zoete sinaasappel: zijn hydraterend, verzachtend en beschermend, geven het haar zachtheid en vitaliteit en maken het makkelijker doorkambaar.

Gebruiksaanwijzing: in het haar masseren, minstens een minuut intrekken en daarna uitspoelen.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.